Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2016, 18:18
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Špionážny Jack Reacher 2 s Tomom Cruiseom prináša prvé fotografie

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

O Reacherovi sme nepočuli už naozaj dlho a mnoho z nás aj zabudlo, že o chvíľu premiéruje. Nové fotografie nás teda potešili.

Prvého Jack Reachera môžeme s pokojným svedomím zaradiť medzi to lepšie z kriminálneho žánru. Jeho pokračovanie bolo ohlásené už dávnejšie avšak na to, že ide o potenciálne ziskový blockbuster, je okolo snímky až prílišné marketingové ticho. Premiéra je stanovená už na október a jediné, čo zatiaľ poznáme, je hrubý náčrt synopsy, pár detailov a dva síce nič nehovoriace, no veľmi pekné obrázky. V knihe sa Reacher (Tom Cruise) dostáva do severovýchodnej Virgínie, kde sa má stretnúť s novým veliacim dôstojníkom - Susan Turnerovou (Cobie Smulders, dovtedy len sympatickým hláskom v telefóne). Všetko sa však komplikuje, proti Reacherovi sa obráti FBI, polícia, armáda a Jack sa vyberá pátrať po Turnerovej v záujme očistiť jej i svoje meno. Z fotiek to však vyzerá, že Jack zablúdi aj do mystického New Orleans. Bude práve tam pátrať po záporákovi Hunterovi, ktoré stvárni Patrick Heusinger? Zdá sa, že tvorcovia sú na informácie skúpi, tak nám ostáva aspoň čakať na prvý trailer a dúfať, že režisér Edward Zwick (The Last Samurai) odvedie aspoň tak dobrú robotu, ako Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation) pri jednotke.

Špionážny Jack Reacher 2 s Tomom Cruiseom prináša prvé fotografie
Zdroj: Sony/People
Špionážny Jack Reacher 2 s Tomom Cruiseom prináša prvé fotografie
Zdroj: Sony/People
Domov
Zdieľať
Diskusia