Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2016, 10:42
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jai Courtney alias Captain Boomerang naháňal na natáčaní Suicide Squad režiséra celkom nahý

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

K zoznamu zaujímavých udalostí z natáčania Suicide Squad sa pridal ďalší skvost. Herec Jai Courtney bol v duchu svojej postavy aj mimo kamery.

Premiéru Suicide Squad už máme dávno za sebou a rovnako sme sa dočkali aj predĺženej verzie, ktorej sme sa venovali v samostatnom článku. Internetom však stále kolujú zaujímavé informácie z pľacu a my sa o ne s vami musíme podeliť. Mimochodom, zaujímavostiam sme sa venovali v našom seriáli Spoza kamier. Tentokrát sa na svetlo sveta dostala informácia, že herec Jai Courtney (Captain Boomerang) sa na natáčaní rád vyzliekal a párkrát naháňal režiséra Ayera celkom bez oblečenia. Austrálčan poznamenal, že má nahotu jednoducho rád a pred známymi tvárami s tým nemá problém. V jeden deň oddychoval vo svojom prívese a ako bolo zvykom, režisér navštevoval hercov a cieľom porozprávať sa s nimi. Courtney ho neočakával a zhodou náhod bol v tom momente kompletne bez oblečenia a len tak oddychoval. A ako sám povedal, má veľmi impulzívnu povahu a tak sa za ním rozbehol. Na internet sa dostala fotka, ktorú nájdete dole pod textom. Courtney sa k tomuto taktiež vyjadril v televízii, a verte nám, pri jeho rozprávaní sa prichytíte pri smiechu. O pôvode fotografie nižšie sa radšej nehovorilo.

Jai Courtney alias Captain Boomerang naháňal na natáčaní Suicide Squad režiséra celkom nahý
Zdroj: youtube/Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia