Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Krasinski a Emily Blunt budú v nadprirodzenom thrilleri čeliť strašidelnej bytosti na farme, to všetko pod dohľadom Michaela Baya

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom A Quiet Place nám predstaví rodinu žijúcu na farme, ktorá sa stane terčom tajomnej bytosti.

Aj keď je herecká dvojica tvorená Johnom Krasinskim (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, Aloha) a Emily Blunt (Sicario, Edge of Tomorrow) vo vzťahu už od roku 2008 (zosobášili sa o dva roky neskôr a dnes vychovávajú dve dcérky), nikdy si spolu v žiadnom hranom filme nezahrala. To sa už ale čoskoro zmení. Najnovšie správy totiž hovoria o tom, že ich uvidíme bok po boku v chystanom hororovom thrilleri s názvom A Quiet Place. V centre jeho príbehu sa ocitne rodina žijúca na farme, ktorú bude strašiť akási nadprirodzená bytosť.

O scenár a réžiu sa postará sám Krasinski (Brief Interviews with Hideous Men, The Hollars), ktorý bude vychádzať z pôvodného návrhu od Scotta Becka a Bryana Woodsa. Zaujímavosťou tiež je, že pre Johna pôjde o vôbec prvý režijný zárez pre veľké štúdio (v tomto prípade spolupráca Paramountu a Platinum Dunes). Produkovať bude Michael Bay spoločne s jeho partnermi Andrewom Formom a Bradom Fullerom. Kedy presne sa snímky A Quiet Place dočkáme, zatiaľ ešte povedať nevieme. Snáď sa ale s ďalšími novinkami prihlásime už čoskoro.

John Krasinski a Emily Blunt budú v nadprirodzenom thrilleri čeliť strašidelnej bytosti na farme, to všetko pod dohľadom Michaela Baya
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia