Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. apríla 2017, 16:11
Čas čítania 0:00
Weldin

Stallone sa vykašľal na Expendables 4. Nezhodol sa totiž so štúdiom o tom, ako má film vyzerať

FILMY A SERIÁLY EXPENDABLES 4 SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Budúcnosť série možno visí na vlásku. Sly sa k sérií už vrátiť neplánuje.

Fanúšikovia filmovej série The Expandables sa včera dozvedeli zdrvujúcu novinku. Hlavná hviezda a spolurežisér Sylvester Stallone nadobro ukončil spoluprácu s ľuďmi zapojenými do tvorby jej pokračovaní. Keďže zohrával veľkú rolu pred kamerami ako aj za nimi, budúcnosť franchise zostáva veľkou otázkou.

Všetko sa malo zomlieť po tom, ako sa Sly a šéf filmovej spoločnosti Nu Image/Millenium Avi Lerner nevedeli zhodnúť na voľbe nového režiséra. Stallone mal so spoločnosťou nezhody kvôli kreatívnym rozdielom už v minulosti, tá najnovšia však vyzerá byť na poslednú kvapku, kvôli ktorej hlavná hviezda odstúpila od tvorby a začala sa venovať vlastným dielam. Prezradil, že by rád spolupracoval na filme s Jackie Chanom, ktorý sa pomedzi Nezničiteľných nedostal.

Aj Lerner sa už k situácií vyjadril. V rozhovore pre internetové noviny Deadline povedal: "Medzi nami a Sly-om bolo veľa nedorozumení, niektoré už asi rok a pol. Práve teraz máme všetci svoj názor. Vedeli sme sa zhodnúť na 95% veciach v produkcií, no s niektorými to proste nešlo. Nemyslím si, že je koniec, ale napíšte, čo chcete. Podľa mňa to nezomrelo." 
Môžeme teda dúfať, že filmy si zachovajú svoju kvalitu aj napriek absencii svojej najväčšej hviezdy a že postupne sa znižujúce zárobky nebudú veľkou prekážkou v budúcnosti série.

Domov
Zdieľať
Diskusia