Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2017 o 19:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chcete zažiť ľakačky a psychopatických klaunov naživo? Dokumentárny film Spookers vám predstaví atrakciu, ktorá splní všetky vaše hororové sny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kto sa bojí, nesmie do lesa. Alebo skôr do bývalej psychiatrickej liečebne Kingseat.

Viete, čo je Spookers? Atrakcia pre všetkých, čo chcú zažiť zopár mrazivých momentov na vlastnej koži. Na Novom Zélande si totiž môžete zájsť do opustenej psychiatrickej liečebne Kingseat, ktorú niekoľko nadšencov využilo ako priestor pre originálnu hororovú show. Z každého rohu na vás budú vyskakovať zombie, upíri či psychopatickí klauni s motorovými pílami. Tento strašidelný zábavný park prevádzkuje rodina a priatelia Beth a Andyho Watsona. Všetci vystupujúci sú profíci a dávajú si na svojej práci záležať - so špeciálnymi efektami či maskami im pomáhala dokonca samotná Weta Workshop. Dokumentárny film Floriana Habichta nás zavedie do zákulisia tohto nevšedného biznisu, medzi personál, ale nebudeme ukrátení ani o (často šokujúce) reakcie platiacich zákazníkov. Zároveň nebude núdza o vážnejšie okamihy tých, ktorí za maskami bavia turistov. Spookers si odbije svoju premiéru na festivale Hot Docs už 30. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia