Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 20:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Herci z Game of Thrones zarobia v 7. a 8. sérii za jednu epizódu neuveriteľných 2,3 milióna dolárov!

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Predošlé rekordy hercov zo seriálu Priatelia tak prekonajú viac než dvojnásobne.

Iste si pamätáte na naše viaceré články ohľadom platov hlavnej pätice hercov z Game of Thrones. Peter Dinklage (Tyrion), Kit Harrington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei), Emilia Clarke (Daenerys) a  Nikolaj Coster-Waldau (Jamie) už za minulú sériu zhrabli dokopy 10 miliónov dolárov, milión za každú časť. A zatiaľ čo ten milión ešte bol obhájiteľný (nesmieme zabúdať na to, že každá epizóda minulej série sama o sebe vyšla na rovných 10 miliónov dolárov a že sa platili aj iní herci), po novom sa už asi budeme viacerí chytať za hlavu. Týchto 5 hercov bude totiť za každú epizódu poberať 2,3 milióna dolárov, čo je viac ako dvojnásobok doterajšieho rekordu. Ide o vskutku šialené číslo.

Plat sa vzťahuje na zvyšné dve série. Oficiálne už je aj to, že dokopy budú pozostávať z 13 epizód (7+6). Nie všetci herci si ale prídu na vyše 30 miliónov dolárov. Môžeme totiž predpokladať, že minimálne jedna z nich to do finále neprežije. Čo na tieto šialené sumy hovoríte vy? Je to vzhľadom na formát seriálu, jeho kvalitu, obrovskú produkciu a obľúbenosť či počet divákov zaslúžené? Premiéra prvej časti 7. série je naplánovaná na 16. júla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia