Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2017, 18:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Žeby sa sólovka Flasha z DCEU konečne rozbehla? Bývalí režiséri Hana Sola už údajne rokujú s Warner Bros. o prevzatí kormidla

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nič nie je isté, ale k stretnutiu medzi režisérmi a štúdiom Warner Bros. už došlo.

Kreatívne nezhody sú akýmsi oficiálnym stanoviskom pre odchod tvorcov z filmu. Čo sa za týmto slovným spojením skrýva si môže každý z nás domyslieť na vlastnú päsť. Tak či onak, talentované duo tvorené Philom Lordom a Chrisom Millerom muselo od chystanej sólovky Han Solo v nedávnej dobe odstúpiť (dobrovoľne či nasilu). Krátko na to sme sa ale dozvedeli, že réžiu po Millerovi a Lordovi preberá overený Ron Howard, s ktorým však na poste režiséra snímky z univerza Star Wars nie sú všetci spokojní. Iba čas ukáže, či bol tento ťah naozaj správny.

Prejdime ale k budúcnosti a možnej účasti Millera a Lorda na režírovaní očakávanej komiksovky The Flash, pri ktorej sa už vystriedalo viacero tvorcov. Po tom, čo projekt z dôvodu kreatívnej nezhody (a zas sme pri tejto fráze, však) minulý rok opustil Rick Famuyiwa, sa duo Lord a Miller malo stretnúť so štúdiom ohľadom možnosti réžie.

Žeby sa sólovka Flasha z DCEU konečne rozbehla? Bývalí režiséri Hana Sola už údajne rokujú s Warner Bros. o prevzatí kormidla
Zdroj: Warner Bros.


Nie je ale isté, či následne debaty so štúdiom viedli aj počas natáčania Hana Sola, respektívne či v danom čase vôbec vedeli, že sa na natáčaní zúčastnia. Logicky ale zo všetkého vyplýva, že pokiaľ už na Solovi režisérske duo nepracuje, ich pracovný kalendár je na určitý čas voľný a pokojne sa môžu pustiť do očakávaného Flasha. Alebo nie?

Otázkou zostáva, či prezidentka Lucasfilmu, Kathleen Kennedy, Lorda s Millerom z projektu vyhodila, alebo odstúpili dobrovoľne. V prvom prípade by sa Warner Bros. mohlo problémovej dvojici obrátiť chrbtom a ponuku smerovať k niekomu úplne inému. Po strate dvoch režisérov, Setha Grahamea-Smitha a Ricka Famuyiwu, by to už skrátka chcelo niekoho, s kým štúdio nájde spoločnú reč. Niekoho, kto pri projekte zostane a úspešne ho dokončí. Čo si o tom myslíte vy? Mali by sa Flasha ujať práve oni dvaja?

Domov
Zdieľať
Diskusia