Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2017, 20:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Príbehy Georgea R.R. Martina sú čoraz obľúbenejšie. Po Game of Thrones sa seriálového spracovania dočká aj jeho sci-fi horor Nightflyers

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po neúspešnom filmovom spracovaní z roku 1987 to tentokrát Nightflyers skúsi v seriálovej podobe.

Televízna stanica Syfy, ktorá sa venuje najmä science-fiction, fantasy a hororovým projektom, si pred nedávnou dobou objednala od autora fantasy série Pieseň ľadu a ohňa, Georgea R.R. Martina, pilotný diel jeho románu Nightflyers z roku 1980. Podľa fantasy ságy Pieseň ľadu a ohňa vzniklo úspešné Game of Thrones a tak nevidíme dôvod, prečo by sa zo spracovania jeho ďalšej knižnej predlohy opätovne nemohol stať celosvetový hit. I keď pravda, dotiahnuť sa na kvality Hier o Tróny nebude určite ľahké.

Žánrovo sa kniha radí do klasického sci-fi hororu, v ktorom budeme mať možnosť (podľa tvorcov pilotného dielu) skúmať "hlbiny šialenstva". Príbehovo sa zameriame na sledovanie dejstva odohrávajúceho sa na lodi (nesúcej názov Nightflyer) s malou posádkou, ktorú tvorí osem vedcov a jeden mocný telepat. Keď sa na palube začnú diať hrôzostrašné a násilné udalosti, ukáže sa, že nie každý bude môcť túto zdĺhavú a nebezpečnú cestu prežiť. Čo si o projekte myslíte? Čítali ste knižnú predlohu a páčila sa vám? Určite sa s nami podeľte o svoje dojmy!

Príbehy Georgea R.R. Martina sú čoraz obľúbenejšie. Po Game of Thrones sa seriálového spracovania dočká aj jeho sci-fi horor Nightflyers
Zdroj: Analog Science Fiction and Fact
Domov
Zdieľať
Diskusia