Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017 o 13:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér chváleného dokumentu sa kvôli natáčaniu odhodlal odhaliť tajomstvá dopingu a nechal sa nadopovať zakázanými látkami. Pristihli ho Rusi?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix prichádza s ďalším zaujímavým dokumentom.

Asi ste zaregistrovali, že športovým svetom svojho času rezonoval veľký škandál ohľadom dopingu ruských športovcov. Režisér Bryan Fogel si tieto skutočnosti preklepne v novom dokumente Icarus. Samotný režisér (inak amatérsky cyklista) sa rozhodne pre pozoruhodný experiment: nadopuje samého seba, bude pozorovať zmeny vo svojom výkone a bude testovať, či sa dokáže vyhnúť odhaleniu. Spojí sa s ruským vedcom Dr. Griforym Rodchenkovom, kľúčovým hráčom anti-dopingového programu v Rusku. Postupne sa však Fogler a Rodchenko odkrývajú ďalšie šokujúce odhalenia ohľadom štátom sponzorovaného dopingového programu olympijských športovcov. Dokumentárny film vznikol v stajni Netflixu a pozbieral už mnoho pochvalných recenzií. Aj trailer sľubuje zaujímavý zážitok, určite teda dokumentu dáme šancu. Premiéra sa uskutoční 4. augusta (srpen) 2017.

Režisér chváleného dokumentu sa kvôli natáčaniu odhodlal odhaliť tajomstvá dopingu a nechal sa nadopovať zakázanými látkami. Pristihli ho Rusi?
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia