Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 20:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ivan Drago sa vracia! Sylvester Stallone iba nedávno dopísal scenár pre Creed 2 a oznámil to fanúšikom na instagrame

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Ivan Drago späť v hre? Možné je všetko, keďže scenár pre Creed 2 píše práve Stallone.

Čakali sme 2 dni, či sa táto informácia od serveru Deadline nevyvráti, ale Hollywood so Slyom mlčia, takže je možné, že je to pravda. Reč je o scenáristovi pre pokračovanie úspešného spin-offu pre Rockyho s názvom Creed, za ktorého dostal Stallone vďaka svojmu výkonu vo vedľajšej role nomináciu na Oscara a vyhral Zlatý glóbus. Podľa Deadline scenár k dvojke napíše práve Stallone, no nie je známe, či mu s ním niekto bude pomáhať, keďže na jednotke pracoval z pozície režiséra Ryan Coogler aj ako spoluscenárista. Tieto informácie zatiaľ musíme brať s rezervou. Ak sa však potvrdia, Slyov nedávny post o tom, že by v Creed 2 rád videl Ivana Draga, mohol byť viac než len želaním Rockyho. Ďalšími špekuláciami vás už nejdeme obťažovať, radšej si počkáme na oficiálne informácie. Chceli by ste, aby dvojku Creeda napísal Sly sám alebo by bolo lepšie, keby mu s ním niekto pomáhal?

EDIT: Po čerstvých informáciách updateujeme náš nedávny článok. Je potvrdené, že Sly scenár skutočne písal a aktuálne aj dopísal sám. Taktiež je potvrdený aj návrat Ivana Draga (či skôr jeho mladšieho potomka alebo cvičenca). Ešte aby sa na režisérsku stoličku vrátil Ryan Cogler a my budeme poriadne nadšení.


Domov
Zdieľať
Diskusia