Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 15:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriálový Punisher Jon Bernthal si zahrá s Ryanom Goslingom v biografickej dráme First Man od režiséra La La Land a Whiplash

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kvalitná herecká zostava dostala ďalšiu sľubnú posilu.

Nový projekt mladého režisérskeho talentu Damiena Chazelleho s názvom First Man je filmom, ktorý vzbudzuje veľké očakávania. Chazelle sa zlatými písmenami zapísal do nedávnej filmovej histórie geniálnymi kúskami Whiplash a La La Land, sme teda mimoriadne zvedaví, ako si poradí s biografickým žánrom, kde hudba prvýkrát nebude mať dominantné postavenie. Už vieme, že hlavnú úlohu vo First Moon si zahrá Ryan Gosling (La La Land, Drive) a uvidíme aj Coreyho Stolla (Ant-Man), Jasona Clarkea (Dawn of the Planet of the Apes), Claire Foy (Wolf Hall) a Kylea Chandlera (Super 8).

Seriálový Punisher Jon Bernthal si zahrá s Ryanom Goslingom v biografickej dráme First Man od režiséra La La Land a Whiplash
Zdroj: Netflix

K týmto hercom teraz pribudlo ďalšie známe meno. Vo First Man si totiž zahrá aj Jon Bernthal, známy z hitoviek, ako Vlk z Wall Street či Baby Driver, ktorého uvidíme aj v seriálovom Punisherovi. First Man bude vychádzať z knihy Jamesa Hansena First Man: A Life Of Neil A. Armstrong a rozpovie nám príbeh astronauta Neila Armstronga (Gosling) a misie Apolla 11. Snímka bude skúmať obetu a cenu Armstronga, ale aj celého národa na jednej z najnebezpečnejších misii v histórii. Scenár napísal Josh Singer (odniesol si Oscara za Spotlight). Prvá klapka by mala padnúť už túto jeseň, film samotný by mal do kín vstúpiť 12. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia