Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 12:31
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Taika Waititi, režisér tretieho Thora, vtipne hovorí o vynikajúcej spolupráci na filme s jeho hereckým ja

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Taika Waititi a herec Taika Waititi sa stretli na natáčaní Thor: Ragnarok.

Novozélanďan Taika Waititi je tak trochu šialenec, ale nám to rozhodne nevadí. Už podľa upútavok na veľkolepú komiksovku Thor: Ragnarok nám je jasné, že do snímky dal kúsok seba. A nielen časť svojho talentu či režisérskeho rukopisu, no do projektu obsadil samého seba, a to do roly Korga. V jednom rozhovore prezradil, aká bola práca na filme, v ktorom aj sám účinkoval. Mimochodom, Taika si v minulosti zahral v počinoch ako What We Do in the Shadows či Hunt for the Wilderpeople

„Musíte pochopiť, že Taika Waititi je vynikajúcim hercom, najmä keď hovoríme o spolupráci. A keď režisér Taika Waititi nájde niekoho podobného, je celkom vhodné, aby daný herec ukázal, čoho je schopný. Ja som to urobil a moja teória sa nakoniec osvedčila ako pravdivá. Bol som, teda on bol skutočne skvelý. A ako herec som si vážil režiséra Waititiho, ktorý bol ku mne veľmi štedrý, pretože mi dal viac klapiek než ostatným, a tým som mohol ukázať, čo vo mne je.”

Waititi dopĺňa, že snímka neberie samu seba príliš vážne: „Ak by sme aj náhodou brali veci príliš seriózne, povedal by som ‘Nezabúdajte, že točíme kozmické dobrodružstvo s vesmírnym Vikingom,’ a vlastne toto zachytáva celý náš projekt. Máme nebezpečného Hulka, veľkú ženu s parohami, mimozemšťanov a vesmírne lode. Je to akoby sa pár detí rozhodlo, čo chce vidieť vo filme a my sme im to natočili.”

Korg v Thor: The Dark World

Taika Waititi, režisér tretieho Thora, vtipne hovorí o vynikajúcej spolupráci na filme s jeho hereckým ja
Zdroj: Marvel

Domov
Zdieľať
Diskusia