Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 21:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Milenky s krásnymi slovenskými herečkami sa púšťa do druhej série. Spevácke duo TWiiNS naspievalo k projektu novú pieseň

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Myslíte si, že seriál medzi aktuálnou slovenskou tvorbou vynikal, alebo vás naopak výslovne sklamal?

Prvá séria Mileniek je už za nami a Markíza bez váhania pokračuje hneď ďalšou. Na prvých šesť častí naviaže stanica s druhou sériou nasledujúci piatok 20. apríla v rovnakom vysielacom čase o 20:30.

Príbeh Mileniek sa presunie o celý rok dopredu a do seriálu pribudnú mužskí hereckí predstavitelia, ako Robo Jakab, Marek Majeský či Marek Ťapák.

Čo sa sledovanosti týka, spočiatku seriál napriek svojmu úspechu nedokázal poraziť konkurenčné Prázdniny vysielané televíziou JOJ. Po ich skončení sa ale Milenky stali najsledovanejšou nespravodajskou reláciou v hlavnom vysielacom čase.

Seriál na čele s Táňou Pauhofovou, Gabrielou Marcinkovou, Zuzanou Norisovou a Antóniou Liškovou bude Markíza vysielať až do konca mája (květen).

V seriáli sa však objavili aj známe slovenské speváčky zo zoskupenia TWiiNS. Tie k nemu naspievali pieseň s názvom Our Own Paradise a pred niekoľkými dňami k nej uviedli aj nižšie priložený videoklip.

Domov
Zdieľať
Diskusia