Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018 o 18:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Roztomilý tučniak Steve popri hľadaní vysnívanej lásky zažíva rôzne dobrodružstvá. Jeho život je ale neraz ohrozovaný okolitými predátormi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Antarktída vie byť krásne, ale zároveň aj veľmi nehostinné miesto. Odvážny Steve sa životom v týchto odľahlých končinách pretĺka, ako sa len dá.

Tvorcovia dokumentárnej snímky s názvom Penguins si vo svojom projekte posvietili na príbeh výnimočného tučniaka, ktorému dali meno Steve.

Hlavný hrdina sa začiatkom jari pridáva k miliónom mužských konkurentov, aby hľadal svoju budúcu partnerku. V ceste mu však bude stáť nemalé množstvo nástrah, vrátane krvilačných predátorov.

Štúdio Disneynature, zameriavajúce sa na tému prírody, nám od svojho založenia v roku 2008 prinieslo mnohé pozoruhodné dokumenty. Spomeňme za príklad Earth, Oceans, African Cats, Monkey Kingdom, Chimpanzee či z posledného obdobia i Born in China.

Dokumentárnu snímku režíroval Alastair Fothergill, Mark Linfield a Jeff Wilson. Antarktického dobrodružstvo Penguins by malo do kín zavítať na Deň Zeme (22. apríla/duben) 2019. Patríte medzi fanúšikov dokumentov z diaľky pozorujúcich životy nič netušiacich zvierat?

Domov
Zdieľať
Diskusia