Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2019, 1:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hellboy sa pripomína dvojicou plagátov a Ninja korytnačky čaká ďalší reboot

Hellboy sa pripomína dvojicou plagátov a Ninja korytnačky čaká ďalší reboot
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY SPACE FORCE
Uložiť Uložené

Ďalšia dávka skvelých filmových aj seriálových noviniek k tvojej rannej káve.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili najnovšie správy zo sveta filmu a seriálu, ktoré sa v poslednej dobe objavili. Poďme teda na to.

Hellboy

Nová verzia Hellboya s Davidom Harbourom sa nám pripomenula dvojicou nových plagátov.

Hellboy sa pripomína dvojicou plagátov a Ninja korytnačky čaká ďalší reboot
Zdroj: Lionsgate
Hellboy sa pripomína dvojicou plagátov a Ninja korytnačky čaká ďalší reboot
Zdroj: Lionsgate

Reboot Teenage Mutant Ninja Turtles

Producenti Andrew Form a Brad Fuller (A Quiet Place) potvrdili, že štúdio Paramount Pictures stále plánuje nový reboot značky Teenage Mutant Ninja Turtles. Na scenári pracuje Andrew Dodge (Bad Words, Space Jam 2) a samotné natáčanie by mohlo začať koncom tohto roka.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Picture

The Widow

Čerstvou ukážkou sa odhaľuje aj seriálový thriller The Widows od štúdia Amazon. Za jeho vznikom stoja Harry a Jack Williamsovci a zameria sa na ženu (Kate Beckinsale), ktorá sa vydá do Konga, aby zistila pravdu o zmiznutí svojho manžela. Premiéra seriálu na Amazon Prime je naplánovaná na 1. marca (březen) 2019.

Zvonár u Matky Božej

Štúdio Disney oznámilo, že natočí hranú muzikálovú adaptáciu známeho diela Zvonár u Matky Božej (The Hunchback of Notre Dame), za ktorým stojí spisovateľ Victor Hugo. Disney predstavilo animovanú verziu už v roku 1996, no po oživovaní svojich klasík z posledných rokov bolo iba otázkou času, kedy príde rad aj na Zvonára.

Odporúčané
Space Force si zamiluješ. Nový sitkom o neschopných Američanoch snažiacich sa dostať na Mesiac ťa rozosmeje v každej epizóde Space Force si zamiluješ. Nový sitkom o neschopných Američanoch snažiacich sa dostať na Mesiac ťa rozosmeje v každej epizóde 1. júna 2020, 18:46

Muzikál by mal niesť názov Hunchback a scenár dostal údajne na starosť David Henry Hwang (seriály The Affair, The Lost Empire). Hudbu majú zložiť Alan Menken a Stephen Schwartz, ktorí sa podieľali už na vyššie spomínanom animáku, no a s úlohou Quasimoda je momentálne spájaný herec Josh Gad.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney

Space Force

Herec Steve Carell a tvorca seriálu The Office Greg Daniels spoja svoje sily a pod krídlami Netflixu vytvoria komediálny seriál Space Force. Jeho príbeh bude založený na skutočnom vesmírnom programe, ktorý navrhol Donald Trump v júni minulého roka. A zatiaľ čo Daniels bude showrunnerom, Carell si v projekte aj zahrá. Momentálne však stále nie je známy štart natáčania, počet epizód ani dátum premiéry.

Tolkien

Chystaná biografia o živote spisovateľa J. R. R. Tolkiena potvrdzuje obsadenie a dátum premiéry. Tá je naplánovaná na 10. mája (květen) 2019 a v snímke si zahrajú herci, ako Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Anthony Boyle, Patrick Gibson, Tom Glynn-Carney, Craig Roberts, Laura Donnelly, Genevieve O’Reilly, Pam Ferris či Derek Jacobi.

Hellboy sa pripomína dvojicou plagátov a Ninja korytnačky čaká ďalší reboot
Zdroj: StudioCanal
Domov
Zdieľať
Diskusia