Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 7:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fanúšikovia si myslia, že Billie Eilish a Demi Lovato nahrávajú spoločnú skladbu, lebo sa podobajú ich vlasy. Je to pravda?

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Konšpirácie fanúšikov musela vyvrátiť až samotná Billie Eilish, ktorá odpovedala na otázku týkajúcu sa spolupráce v nedávnom rozhovore.

Billie Eilish si už veľmi dávno fanúšikovia obľúbili nielen kvôli hudbe, ale aj štýlu, ktorý prezentuje. Okrem širokých kúskov oblečenia je pre ňu typická častá zmena farby vlasov, čo aktuálne jej zástancov dohnalo k zaujímavej konšpirácii.

Približne v rovnakom čase sa totiž na verejnosti objavila s podobným odtieňom zelenej ako Demi Lovato, ktorá nedávno zverejnila fotografiu bez úprav, aby verejnosti dokázala, že žena môže byť krásna, aj keď nepoužije Photoshop. 

Odporúčané
Demi Lovato bojuje za prirodzenú krásu, odmieta Photoshop. Zverejnila ďalšie fotografie v plavkách Demi Lovato bojuje za prirodzenú krásu, odmieta Photoshop. Zverejnila ďalšie fotografie v plavkách 16. septembra 2019, 8:15

Pohľad na ich vlasy vyvolal v poslucháčoch dojem, že chystajú spoluprácu, čím v konečnom dôsledku zaplavili aj sociálne siete. Billie v aktuálnom rozhovore pre Entertainment Tonight dostala možnosť vysvetliť, ako to vlastne je. 

„Je veľmi talentovaná, nemyslím si, že by sme mali rovnaké vlasy,“ hovorí Billie na adresu Demi Lovato. Následne si vypýtala aj fotografiu a po jej prezretí skonštatovala, že ide skôr o presný opak. Moderátorka v tom momente premotivovane vykríkla, že by to mohlo byť zaujímavé vo videoklipe, Billie Eilish však až tak veľa nadšenia neprejavila. Zatiaľ spoluprácu nechystajú.

Odporúčané
Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? 22. augusta 2019, 13:58

Fanúšikov v tejto teórii pravdepodobne podporila aj skutočnosť, že Lovato nedávno komentovala fotku 17-ročnej speváčky, kde jej písala, aby neriešila hejterov a obliekala sa podľa toho, ako to cíti. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia