Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Pán prsteňov sa stane najdrahším v histórii. Natáčať sa bude na miestach pôvodnej trilógie

Seriál Pán prsteňov sa stane najdrahším v histórii. Natáčať sa bude na miestach pôvodnej trilógie
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Keď Stredozem, tak Nový Zéland.

O tom, že Amazon pracuje na seriálovej verzii Pána prsteňov, si už dozaista viackrát počul. Podľa najnovších informácií od BBC bude mať ale seriálový formát s tým filmovým viac spoločného, než sme si doposiaľ mysleli.

Očakávaný projekt sa má totiž natáčať taktiež na Novom Zélande, kde vznikla aj milovaná trilógia kreatívneho tvorcu Petera Jacksona. Ako potvrdili ľudia z Amazonu, natáčanie v novozélandskom Aucklande by malo započať v najbližších mesiacoch. Pokiaľ teda v seriáli uvidíš niektoré známe miesta, podobajúce sa na Pána prsteňov z filmov, určite nemusí ísť výhradne o CGI.

Pán prsteňov bude bezpochyby extrémne finančne náročným projektom, o ktorom sa hovorí ako o najdrahšom seriáli všetkých čias. Jeho rozpočet by mal dosiahnuť miliardu dolárov. Nedávno sme ťa informovali, že jednu z hlavných postáv stvárni talentovaný Will Poulter.

Toho môžeš poznať z filmov, ako The Revenant, Detroit, Maze Runner či We’re the Millers. Nedávno sa však ukázal aj vo chválenom horore Ariho Astera Midsommar (našu recenziu nájdeš tu). Z časového hľadiska sa seriál presunie do takzvaného Druhého veku, a teda pred udalosti filmovej trilógie. Máš svoje tipy na to, akých hrdinov a príbehy nám filmári od Amazonu predstavia? Viac informácií o seriáli si prečítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia