Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 19:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž, ktorý v Košiciach zboxoval vodičku električky, sa dnes sám prihlásil na polícii

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL KOŠICE
Uložiť Uložené

Choré. No aspoň sa sám prihlásil.

Včera sme ťa informovali o tom, ako neznámy muž nastúpil do električky, otvoril dvierka vodičke a napadol ju. Po boxerských úderoch do tváre mala 36-ročná žena vážnejšie zranenia. Na sánke hematóm, útočník jej vybil zub, zlomil sánku a nos. Žene dali na mieste prvú pomoc cestujúci. Útočník, ktorý z miesta ušiel, sa v utorok sám prihlásil na polícii. Chcel sa ospravedlniť žene aj dopravnému podniku, informuje Televízia Markíza.

Odporúčané
Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky Opitý Košičan boxerským úderom do tváre knokautoval vodičku električky 16. septembra 2019, 18:47

„Primitívov tu máme dosť. Najprv jeden na hracej ploche kopne hráča Trnavy a teraz toto. Horšie ako opice,“ napísal Milan pod našim príspevkom na Facebooku. „A vy sa tu bojíte imigrantov. Veď tupá Slovač sa pobije aj sama navzájom,“ napísal Vojtech. Väčšina komentárov bola podobná. Pýtali sa, ako toto môže niekto spraviť.

Odpoveď je jasná, úradoval alkohol. Muž vytriezvel a zrejme si uvedomil, že spravil hlúposť. Mal aspoň toľko charakteru, že si uvedomil svoje nevhodné, neľudské správanie. Vodičke to síce rany nevylieči, no aspoň sa zachoval zodpovedne, keďže včera po bitke hneď ušiel. Policajný vyšetrovateľ voči nemu vznesie obvinenie. Iróniou je, že len nedávno sa dopravný podnik dohodol s políciou, že bude kontrolovať hromadnú dopravu, aby sa zvýšila bezpečnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia