Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 19:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ by bol skladník a Strapo zmrzlinár. Čo by robili raperi, keby nebol hip hop?

HUDBA
Uložiť Uložené

V backstage na Hip Hop Žije sme sa interpretov pýtali aj jednu otázku, ktorú nečakali.

 

Sériu Hip Hop Žije máme na tento rok definitívne za sebou. Boli sme svedkami piatich obrovských festivalov, kde sa predstavili najväčšie mená a inak tomu nebolo ani na poslednej pražskej zastávke. Tú sme navštívili aj s kamerou, aby sme zmapovali atmosféru na holešovickom Výstavišti a popri tom vyspovedali interpretov aj návštevníkov. 

Okrem klasických slovenských mien tentokrát nechýbali ani špeciálni lokálni hostia. Exkluzivitou boli chalani z PSH, ktorí odpremiérovali skladby z albumu Debut. Množstvo návštevníkov aj podľa našej ankety prišlo kvôli Nobodyho setu a atraktívnym hosťom ako napríklad Cashanova Bulhar, Smack alebo Hugo Toxxx

Okrem tých sme vyspovedali aj Sergeia Barracudu, a tak sa z nášho videa dozvieš, čo mu aktuálne najviac vadí na biznise, ktorý rozbehol. Separa sme sa opýtali na zimné športy a Smack rozpovedal zaujímavý príbeh z backstageu, ktorý zažil s hasičom. Viac už ale v najnovšom pokračovaní obľúbenej série. 

Odporúčané
Separ, Ego aj české legendy dorazili na rozlúčku s festivalovou sériou Hip Hop Žije 2019 (Fotoreport) Separ, Ego aj české legendy dorazili na rozlúčku s festivalovou sériou Hip Hop Žije 2019 (Fotoreport) 16. septembra 2019, 10:31
Domov
Zdieľať
Diskusia