Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2019, 9:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

Tyson Fury si aj po návrate do profesionálneho boxu stále drží pozíciu neporazeného bojovníka.

31-ročný britský profesionálny boxer vstupoval do nočného zápasu s bilanciou 28 víťazstiev a jednou remízou, jeho súper Otto Wallin rovnako ešte nikdy nepocítil chuť porážky. Bolo jasné, že sa v Las Vegas odohrá veľmi atraktívny zápas ťažkej váhovej kategórie.

Fury si nakoniec odniesol víťazstvo po 12 náročných kolách jednomyseľným rozhodnutím, a to aj napriek tomu, že v úvode utrpel nepríjemné tržné zranenie nad pravým okom. Veľká rana mu po celý čas krvácala, Tyson však dokázal, že mu nerobia problém ani sťažené podmienky. Jeho aktuálne skóre 29-0-1 hovorí za všetko, nehovoriac o životnom príbehu, ktorý sa za kariérou Brita skrýva.

 
Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09

Po zápase sa ešte Otto Wallin vyjadril aj k tržnej rane, ktorá mu mohla pomôcť dotiahnuť zápas do víťazného konca. Otvorene hovorí, že bol šťastný z poranenia svojho súpera: „Snažil som sa zasiahnuť ho ešte viac. Vedel som, že to bola moja päsť, ktorá ho poranila. Bol som šťastný, prial som si, aby som mohol na toto miesto ešte viac zatlačiť,“ prezrádza Furyho súper podľa The Guardian

Domov
Zdieľať
Diskusia