Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 21:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

600 rokov v budúcnosti prišlo ľudstvo o zrak. Jason Momoa je však obávaným bojovníkom, ktorému to nijako neprekáža

600 rokov v budúcnosti prišlo ľudstvo o zrak. Jason Momoa je však obávaným bojovníkom, ktorému to nijako neprekáža
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY SEE
Uložiť Uložené

Ľudstvo prišlo o zrak. Ako sa s tým vyrovnalo?

Bude prichádzajúci seriál See jedným z dôvodov, pre ktoré by si si mal objednať novú streamovaciu službu Apple TV Plus? Odpoveď na túto otázku by ti mohol dať nový trailer. V ňom diváci nazrú do sveta, kde žijú iba nevidiaci ľudia.

Jedného z hrdinov bez zraku stvárňuje aj čoraz populárnejší Jason Momoa, známy napríklad z komiksovky Aquaman či zo seriálu Game of Thrones, kde si strihol rolu nebojácneho Khala Droga. Podobne rozhodným spôsobom pôsobí aj v novinke See, a to napriek tomu, že je jeho postava nevidiacou. 

Príbeh dramatického seriálu divákov presunie o 600 rokov do budúcnosti, kedy sa nebezpečný vírus postaral o vyhubenie takmer celej populácie, pričom zvyšní ľudia prišli o zrak. Novou nádejou, alebo teda pre niektorých skazou, sa môžu stať novorodenci, ktorí oplývajú zrakom.

Seriál See bude patriť medzi prvú vlnu hlavných projektov, ktoré bude Apple TV Plus vysielať od 1. novembra (listopad) 2019. Na mesiac ťa táto služba vyjde $ 4,99, čo je v prepočte približne 4,5 €. 

Okrem Jasona Momou sa v seriáli objavia herci, ako Christian Camargo, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip, Hera Hilmar či Sylvia Hoeks. Za seriálom z režijného a scenáristického hľadiska stojí napríklad Francis Lawrence (Hunger Games) či Steven Knight (Peaky Blinders). Viac sa o Apple TV Plus a pripravovaných seriáloch dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia