Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 17:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuber Slimso rapuje o tom, že zarába peniaze za trap a chce ich v hotovosti

HUDBA
Uložiť Uložené

A k tomu espresso.

Rapujúci youtuberi nie sú v dnešnej dobe na Slovensku raritou a výnimkou nie je ani Slimso. Jeho dnes už predposledný počin má viac ako pol milióna views na YouTube, čo bola dostatočná motivácia na to, aby prišiel s ďalšou skladbou. Zároveň má k tejto kultúre prirodzene blízko vďaka svojej tvorbe. 

Novinka dostáva príznačný názov Cashpresso – rozložené na drobné, chce peniaze, ideálne v hotovosti a kávu. Hovorí o svojich zdrojoch príjmov a pripomína fanúšikom, že nie všetky jeho aktivity majú možnosť vidieť vo videách. 

Hudobnú produkciu má na svedomí ConspiracyFlat a aj keď skladbu Slimso uverejnil na svojom kanáli, práve k tomuto zoskupeniu má prirodzene veľmi blízko. O jednoduchý reprezent videoklip sa postaral Tibor Kuna a mix, resp. master zastrešil zvukový inžinier Dávid Kopecký. 

Odporúčané
Koľko tisíc eur stojí šatník youtubera Slimsa a prečo nenosí Supreme? Koľko tisíc eur stojí šatník youtubera Slimsa a prečo nenosí Supreme? 30. júla 2019, 10:05
Domov
Zdieľať
Diskusia