Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 10:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Opoštáris Band sú mimo rytmu ako doma. Počúvaj slohy O5 S5, Gojira a Moja Cesta naživo a bez efektov

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Skladby naberajú so živou kapelou úplne iný rozmer.

Rytmus sa po roku vrátil ku formátu Mimo Rytmu a pred niekoľkými týždňami vydal spoločne s Opoštáris Band aj druhý diel. Koncept je jednoduchý, zároveň však veľmi vďačný. Spoločne s trojicou Eugen Vizváry, Dávid Hodek a Richard Csino upravili zopár notoricky známych skladieb do trochu inej podoby so živými nástrojmi.

Spojenie talentovaných hudobníkov a Rytmusovych schopností nemohlo dopadnúť zle. Tretina Kontafaktu tentokrát odprezentovala svoje zlohy zo skladieb O5 S5, Gojira a Moja Cesta, takže sme mali opäť príležitosť vrátiť sa do starších čias.

Už tradične nechýba ani chakarteristický úvod série, kde si Rytmus robí srandu a parafrázuje napríklad negatívne komentáre alebo vlastné skúsenosti. Po príhovore už prichádza poctivá nálož rapu. 

Rytmus sa aktuálne primárne venuje súkromnému životu a svojmu synovi, popri tom však pracuje aj na nových projektoch, čo máme možnosť vidieť aj z jeho sociálnych sietí. Viac informácií by sme sa mohli dočkať v dohľadnej dobe, zatiaľ sa však musíme nechať prekvapiť. 

Odporúčané
Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? Bývalé zamestnania slovenských raperov: Čo dala práca čašníka a krupiéra Rytmusovi, čo predával Separ a koľko zarábal Pil C? 30. apríla 2019, 18:11
Domov
Zdieľať
Diskusia