Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 8:43
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Jokera by chcel natočiť aj pokračovanie. Prečo ho Joaquin Phoenix zo začiatku nechcel hrať?

Režisér Jokera by chcel natočiť aj pokračovanie. Prečo ho Joaquin Phoenix zo začiatku nechcel hrať?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Todd Phillips a herec Joaquin Phoenix sa v nedávnych rozhovoroch rozpovedali ohľadom Jokera a jeho možnej budúcnosti.

Nový Joker s Joaquinom Phoenixom ešte ani nedorazil do našich kín a na internete sa už pomaly šepká o pokračovaní. Ako totiž uviedol režisér snímky Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) v nedávnom rozhovore pre Total Film, podľa neho je tu určite potenciál pre ďalší diel. Všetko by ale samozrejme záležalo od ochoty zúčastnených strán a dobrého príbehu.

Poviem vám jednu vec. S Joaquinom Phoenixom by som natočil čokoľvek, a to ktorýkoľvek deň v týždni. Na svete jednoducho nie je nikto, ako on. Ak by bol teda ochotný si úlohu zopakovať, prvý film by dokázal zarobiť a štúdio Warner Bros. by s dvojkou súhlasilo, myslím, že by sme dokázali vymyslieť niečo veľmi cool,“ prezradil Phillips.

Odporúčané
Najšokujúcejšie outfity roku 2013 Najšokujúcejšie outfity roku 2013 26. decembra 2013, 17:12

Na dohady o pokračovaní je ale predsa len asi ešte príliš skoro. Oveľa zaujímavejšou novinkou je skutočnosť, že Phoenix spočiatku nepovedal Jokerovi áno hneď. „Keď sa teraz obzriem späť, nechápem, prečo mi to trvalo tak dlho,“ priznal herec, ktorý sa podľa svojich slov aj trochu bál. Dodal však, že za jeho váhanie mohlo aj vyobrazenie postáv v súčasných komiksových či superhrdinských filmoch.

Podľa mňa sú v týchto filmoch príliš zjednodušené archetypy, kvôli čomu je veľmi ľahké niekoho označiť za dobrého alebo zlého. A to nie je pre mňa,“ zakončil Phoenix. Je teda jasné, že Joaquinov Joker bude oveľa komplexnejšou postavou, ktorú nebude možné len tak jednoducho zaradiť. A my sa už nevieme dočkať 3. októbra (říjen) 2019, kedy si film konečne vychutnáme na veľkom plátne. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia