Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 20:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Simpsonovci predpovedali Trumpovu kandidatúru aj udalosti Game of Thrones. Tvorcovia prezradili, ako sa im to darí

ZAUJÍMAVOSTI SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Simpsonovci za sebou majú desiatky úspešných predpovedí.

Simpsonovci za sebou majú desiatky presných predpovedí toho, čo sa v budúcnosti vo svete udeje. Predpovedali napríklad kandidatúru Donalda Trumpa, zatvorenie obrovského hračkárstva Toys R Us či napríklad pasáže z Game of Thrones.

A aj keď sú niektoré z ich predpovedí dosť pravdepodobné, iné sú veľmi nepredvídateľné, na adresu čoho sa konečne rozhodli vyjadriť aj samotní scenáristi legendárneho seriálu. Tí svojimi odpoveďami sklamali všetkých konšpirátorov, pretože naozaj nemajú takú moc, ako si mnohí myslia a všetky z predpovedaných vecí sa stali svojvoľne.

„Sme niečo ako futurológovia. Scenáre píšeme aj 10 mesiacov dopredu, preto musíme vždy zvážiť, čo by sa asi tak mohlo stať,“ prezradila tvorkyňa seriálu Stephanie Gillis. Predpovede, ktoré sa rozhodnú dať do seriálu, vždy prejdú množstvami úprav a zakomponované sú aj udalosti, ktoré sa už udiali a môžu ovplyvniť súčasnosť.

„Ak spravíte dostatok predpovedí, približne 10 percent z nich sa aj naplní,“ dopĺňa scenáristka, čo ľudí utvrdzuje v predstave, že Simpsonovci sa toho pokúsili predpovedat omnoho viac, no veľké množstvo z toho len jednoducho nevyšlo.

thesimpsons
thesimpsons Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia