Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 9:18
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ošiaľ okolo Area 51 sa ani zďaleka nekončí, hotel neďaleko základne je beznádejne vypredaný

ZAUJÍMAVOSTI USA
Uložiť Uložené

Aj napriek tomu, že je to celé vtip, nájazd na Area 51 mnohí berú vážne.

Ak máš internet a používaš sociálne siete, určite si si všimol desiatky obrázkov a článkov o Area 51. Ide o fiktívne podujatie, ktoré sa za pár dní stalo virálnym. Spočíva v tom, že tisícky ľudí vbehnú ako ninja z anime Naruta na americkú základňu. Akcia je naplánovaná na 20. septembra. Ak si nebodaj plánoval ísť a prespať v neďalekom hoteli, máš smolu.

Odporúčané
Nájazd na Area 51 bol iba vtip, tvrdí muž, ktorý odštartoval virálnu udalosť Nájazd na Area 51 bol iba vtip, tvrdí muž, ktorý odštartoval virálnu udalosť 19. júla 2019, 12:22

Connie West, ktorá je spolumajiteľkou ubytovne Little A'Le'Inn (čítaj Little Alien, čiže malý mimozemšťan) ležiacej neďaleko Area 51, hlási vypredané. Ďalších 60 ľudí si zaplatilo miesto na zriadenie tábora v okolí ubytovne. „Áno, znie to ako vtip. Očividne sú však ľudia, ktorí si tento vtip chcú pozrieť na vlastné oči,“ povedala pre NPR.

Všetkých 10 izieb West už vybookovala a miesto na kempovanie predáva za 15 dolárov za noc. Neustále jej vyzváňa telefón, ľudia sa pýtajú na Area 51. „Ľudia to berú vážne. Sú hlúpi, ak si myslia, že sa tam dostanú. Ja však aspoň zarobím.“

Ošiaľ okolo Area 51 sa ani zďaleka nekončí, hotel neďaleko základne je beznádejne vypredaný
Zdroj: Google maps/Little A'Le'Inn

Domov
Zdieľať
Diskusia