Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nájazd na Area 51 bol iba vtip, tvrdí muž, ktorý odštartoval virálnu udalosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Celá situácia sa mu mierne vymkla spod rúk..

Muž menom Matty Roberts sa priznal, že stojí za facebookovou udalosťou s názvom Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us, ku ktorej sa do dnešného dňa prihlásilo 1,7 milióna užívateľov tvrdiac, že sa akcie zúčastnia, pričom ďalších 1,3 milióna ľudí označili, že majú o udalosť záujem.

Odporúčané
Vraj sú tam mimozemšťania aj elitné lietadlá. Ľudia chcú vtrhnúť do Area 51, najtajomnejšej americkej základne Vraj sú tam mimozemšťania aj elitné lietadlá. Ľudia chcú vtrhnúť do Area 51, najtajomnejšej americkej základne 17. júla 2019, 14:14

Zakladateľ akcie sa podľa Fox News pre KLAS-TV vyjadril, že od začiatku myslel celú vec ako obyčajný žart a vôbec netušil, kam sa nájazd na základňu Area 51 posunie. „Udalosť som vytvoril okolo 27. júna a bolo to svojský vtip. Najbližšie 3 dni sa nič nedialo, k udalosti sa pridalo asi 40 ľudí, a potom sa to rozbehlo. Je to veľmi divoké,“ povedal Roberts dúfajúc, že mu teraz kvôli tomu nebude na dvere klopať FBI.

Hovorkyňa amerických vzdušných síl Laura McAndrews vo svojom vyjadrení odhovárala ľudí, aby sa k podobnému činu podujali. Civilisti totiž v tréningovej oblasti armády nemajú čo robiť. Ak by sme mali brať túto akciu vážne, jej cieľ spočíva v preniknutí obrovského množstva ľudí do oblasti Area 51, kde by sa podľa konšpiračných teórií mali nachádzať mimozemšťania.

Domov
Zdieľať
Diskusia