Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. júla 2019, 22:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Scenár k filmu napíšu talentovaní nezávislí tvorcovia

Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Scenár k filmu napíšu talentovaní nezávislí tvorcovia
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY BARBIE MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Barbie s Margot Robbie skutočne vznikne.

Hollywood Reporter informuje, že Margot Robbie si skutočne zahrá bábiku Barbie. Potvrdzujú sa tak správy ešte z minulého roka, kedy sa o tom nahlas špekulovalo. Vtedy sa hovorilo o tom, že by Warneri radi na režisérskej stoličke videli tvorkyňu Wonder Woman Patty Jenkins. Momentálne o tejto pozícii správy nemáme. Stačiť nám bude musieť Robbie a fakt, že scenár napíšu Greta Gerwig a Noah Baumbach (Frances Ha či Mistress America). 

Gerwig môžeš poznať aj vďaka Lady Bird, jej režisérskej prvotine, za ktorú získala množstvo chvály. Na produkcii sa okrem iných bude podieľať aj samotná Robbie s jej spoločnosťou LuckyChap. Zatiaľ čo Gerwig čaká tento rok premiéra jej nesmierne očakávanej drámy Little Women, Baumbach má na Netflix z pozície režiséra vypustiť tajomný film so Scarlett Johannson a Adamom Driverom.

Robbie nie je len pekná tvárička. Za svoj výkon v biografickej čiernej komédii I, Tonya si odniesla nomináciu na Oscara a netreba zabúdať, že sa už čoskoro objaví a v novej Tarantinovke, kde ju všetci chválili. Uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne, v dnešnej dobe sa ale zrejme nemusíme báť toho, že by štúdiá Robbie tlačili do diét a nezdravého výzoru. 

Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Kto film natočí?
Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Kto film natočí? Zdroj: Warner
Domov
Zdieľať
Diskusia