Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. júla 2019, 21:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V centre Bratislavy sa strhla hromadná bitka. Video zachytáva lietajúce stoličky, stoly aj päste

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bratislavské historické centrum zažilo sériu šarvátok.

V historickom centre Bratislavy sa dnes večer odohralo viacero šarvátok, ktoré vyústili až do rozsiahleho zásahu polície. Medzi ľuďmi v meste sa hneď začalo špekulovať, že výtržnosti na ulici Ventúrska majú údajne na svedomí futbaloví chuligáni, pretože na štadióne Tehelné pole sa dnes hral zápas predkola Ligy majstrov medzi domácim Slovanom Bratislava a tímom FK Sutjeska z Čiernej Hory.

Na webe Hooligans.cz, ktorý sa venuje futbalovým fanúšikom, sa objavila správa, že v našom hlavnom meste si mali účty vymieňať hooligans Cracovia Krakow a Ajaxu Amsterdam proti fanúšikom bulharského Levski Sofia (Sofia West 1999). Bulharov čaká zajtra zápas predkola Európskej ligy proti Ružomberku.

Bratislavské staré mesto sa krátko pred deviatou hodinou večer otriasalo zvukmi dymovníc a delobuchov. Údajne sa tam mali stretnúť skupiny futbalových chuligánov, ktoré sa vyprovokovali natoľko, že vypukla hromadná bitka. Nám poskytla vyjadrenie čitateľka, ktorá sa v čase šarvátok nachádzala priamo v historickom centre.

„Sedeli sme v kaviarni pri Dóme sv. Martina, keď odrazu z jednej strany prišlo okolo 30 chlapíkov. Na hlave mali šiltovky a vyzerali už na prvý pohľad nepríjemne, tak sme sa s frajerom rozhodli, že pôjdeme domov. Odrazu sme začuli zvuky, ako keď niekto púšťa dymovnice, veľký buchot. Keď sme prišli na Ventúrsku, tam bola úplná spúšť a ľudia si všetko točili,“ skonštatovala.

Odporúčané
Aktualizované: Bratislava sa prebudila po surových pouličných bitkách. Polícia vraj zasahovala po asi 10 minútach Aktualizované: Bratislava sa prebudila po surových pouličných bitkách. Polícia vraj zasahovala po asi 10 minútach 11. júla 2019, 7:39
Domov
Zdieľať
Diskusia