Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 11:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian sa pod paľbou kritiky verejnosti rozhodla zmeniť názov značky spodnej bielizne. Kimono nahradí iným menom

MÓDA JAPONSKO
Uložiť Uložené

Populárna modelka, podnikateľka a budúca právnička sa rozhodla na základe kritiky od obyvateľov Japonska zmeniť názov svojej značky Kimono.

Kim Kardashian ešte minulý týždeň oznámila, že rozbieha nový biznis zameraný na tvarovaciu spodnú bielizeň. Dozvedeli sme sa zároveň, že jej značka sa bude volať Kimono, čo okamžite vyvolalo vlnu intenzívnej kritiky verejnosti a obzvlášť obyvateľov Japonska. 

Tí dali jasne najavo, že sa nestotožňujú s jej podnikateľským zámerom, keďže zasahuje do kultúrneho dedičstva krajiny. Modelka, podnikateľka a budúca právnička si chce podľa nich privlastniť ochrannú známku na názov tradičného odevu Japoncov. Ten má však pre obyvateľov zakorenený význam, a tak Kim žiadali, aby ešte prehodnotila zmenu názvu

Odporúčané
Kim Kardashian čelí problémom kvôli spodnej bielizni Kimono. Japonci ju kritizujú, že si privlastnila ich kultúru Kim Kardashian čelí problémom kvôli spodnej bielizni Kimono. Japonci ju kritizujú, že si privlastnila ich kultúru 27. júna 2019, 10:54

Teraz sa priamo z Instagramu Kim Kardashian dozvedáme, že sa rozhodla pôvodný názov značky spodnej bielizne zmeniť a nebude sa volať Kimono. V príspevku píše o tom, že je pre ňu splneným snom, že môže byť sama sebe šéfkou a taktiež načúva a sleduje svojich fanúšikov a ich požiadavky. 

Aj keď pôvodný názov vymýšľala s tým najlepším zámerom a nie cieľom komukoľvek poškodiť, po dlhom premýšľaní dá svojej značke spodnej bielizne nové meno. Zatiaľ neprezradila, ako sa bude volať, minimálne však oficiálnym vyhlásením potešila všetkých svojich skalných fanúšikov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia