Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 14:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tony Stark je podľa Toma Hollanda novým strýkom Benom. Nahradí jeho rolu mentora Mysterio?

Tony Stark je podľa Toma Hollanda novým strýkom Benom. Nahradí jeho rolu mentora Mysterio?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Spideyho v nedávnom rozhovore uznal podobnosť medzi strýkom Benom a Tonym Starkom.

Keď Marvel Studios v spolupráci so Sony predstavili nového Spider-Mana v podaní Toma Hollanda, vynechali pohryznutie pavúkom aj stratu strýka Bena. Navyše, už v Spideyho prvej sólovke sme mohli vidieť rozvíjajúcu sa dynamiku medzi pavúčim mužom a Tonym Starkom (Robert Downey Jr.), ktorý sa postupne stával Peterovým mentorom aj akýmsi otcovským vzorom.

Odporúčané
Kat Dahlia servíruje mixtape Seeds, len aby ťa navnadila na album Kat Dahlia servíruje mixtape Seeds, len aby ťa navnadila na album 23. novembra 2013, 8:46

Puto medzi nimi bolo naozaj silné, čo len dokazovala Tonyho snaha urobiť všetko preto, aby sa v Avengers: Endgame Peter opäť mohol vrátiť medzi živých. Aj za cenu vlastnej smrti. Už ukážky pre Spider-Man: Far From Home nám dali jasne najavo, že svet bez Iron Mana nebude taký, ako predtým, pričom Peter bude jeho stratu znášať iba veľmi ťažko.

Je preto pomerne jednoduché vidieť paralelu medzi smrťou Tonyho a strýka Bena, ktorých odchod z tohto sveta významne poznačil hlavného hrdinu. A podobnosť si všimol aj sám Holland. Ten sa v nedávnom rozhovore v krátkosti rozpovedal ohľadom straty Tonyho aj o postave, ktorá by ho mohla aspoň čiastočne nahradiť: 

Myslím si, že Tony na seba vzal akúsi úlohu Peterovho otca, pričom jeho strata je pre Parkera logicky obrovskou ranou. A to je pekné na Mysteriovi, ktorý túto dieru trochu zaplnil a dokáže byť pre Petera nielen mentorom, ale aj bratom.

Odporúčané
Prirodzene krásna Monika Jagaciak sa nám predvedie na čiernobielych záberoch Prirodzene krásna Monika Jagaciak sa nám predvedie na čiernobielych záberoch 5. decembra 2013, 18:09

Ako to nakoniec so vzťahom Mysteria a Spideyho nakoniec dopadne, to sa dozvieme už onedlho v kinách. A hoci by sme mohli Tonyho označiť za akéhosi strýka Bena vo svete MCU, je jasné, že sa Peter stal hrdinom najmä vďaka nemu. Bol mu mentorom, parťákom a ak sa Feige a spol. rozhodnú nahradiť ho, nebudú to mať vôbec jednoduché.

Za réžiou snímky Spider-Man: Far From Home stojí Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) a okrem Hollanda či Jakea Gyllenhaala si v nej zahrá aj Jon Favreau, Samuel L. JacksonZendayaJacob BatalonTony RevoloriMartin StarrNuman AcarJ. B. SmooveOli HillRemy HiiMarisa Tomei aj Cobie Smulders. Premiéra je u nás naplánovaná na 4. júla (červenec) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia