Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 11:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Samovrahovia v protismere aj na vlakovom priecestí. Policajti opäť krútia hlavami nad slovenskými vodičmi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Polícia reaguje na momentálnu situáciu v premávke.

Na slovenských cestách sa v posledných dňoch zhoršila situácia natoľko, že policajti začali zavádzať represívne opatrenia namiesto doterajšej prevencie. V premávke zomrelo za týždeň 14 ľudí a muži zákona na svojej facebookovej stránke zverejnili novú kompiláciu zo série Epopej slovenských ciest.

Odporúčané
Policajtom došla trpezlivosť. Vodičov čakajú najvyššie možné pokuty, hliadky budú prísnejšie Policajtom došla trpezlivosť. Vodičov čakajú najvyššie možné pokuty, hliadky budú prísnejšie 25. júna 2019, 14:20

Už tradične v nej nájdeš sériu niekoľkých momentov z ciest, pri ktorých sa budeš chytať za hlavu. Slovenskí vodiči nemajú problém riskantne predbiehať ani v zimných mesiacoch, keď je na ceste vrstva utlačeného snehu, nedávajú pozor na to, kto jazdí v tesnej blízkosti a najnovšie sa neboja ani drzo prechádzať cez železničné priecestie, zatiaľ čo sú spustené závory a ostatní vodiči poslušne čakajú.

Video nájdeš na tomto odkaze.

Samovrahovia v protismere aj na vlakovom priecestí. Policajti opäť krútia hlavami nad slovenskými vodičmi
Zdroj: PZ SR
Domov
Zdieľať
Diskusia