Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 20:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Conor McGregor si nezaslúži odvetu, veď nevyhral 3 roky, tvrdí Khabib Nurmagomedov

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odveta sa z pohľadu ruského bojovníka nekoná.

Mediálny ruch okolo Conora McGregora stále neustáva a tentokrát sme na jeho adresu dostali vyjadrenie od rivala Khabiba Nurmagomedova, ktorý reagoval na otázku ohľadne potenciálneho zápasu s írskym bojovníkom. Ten Khabibovi v roku októbri 2018 podľahol.

Odporúčané
Khabib Nurmagomedov zvíťazil nad McGregorom. Krásne sa mu pomstil za všetky veľkohubé vyjadrenia Khabib Nurmagomedov zvíťazil nad McGregorom. Krásne sa mu pomstil za všetky veľkohubé vyjadrenia 7. októbra 2018, 7:14

Khabib bol v Londýne propagovať svoj UFC zápas, keď sa portál The Eagle opýtal na odvetu s McGregorom. A Conor podľa Nurmagomedova nie je jeho pozornosti hodný a odvetu si nezaslúži.

„Za posledné 3 roky mal len jedno víťazstvo v „amatérskom“ boxe. Ako si tento muž zaslúži odvetu?“ pýtal sa Khabib. Víťazstvo, ktoré spomína, bolo v novembri 2016 proti Eddiemu Alvarezovi.

Khabiba sa tiež média opýtali, či ľutuje pozápasovú bitku s tímom McGregora, pričom Khabib mal pripravenú ráznu odpoveď. Nielenže bitku neľutuje, no ak by mal tú príležitosť, na Írovho priateľa Dillona Danisa by zaútočil znovu. „Ak by som mal ešte jednu príležitosť, urobil by som to. Aj stokrát.“

Domov
Zdieľať
Diskusia