Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 12:28
Čas čítania 1:04
Dušan Šutarík

Tom Hardy mal hrať mladého Wolverina. Režisér X-Men: First Class hovorí o pokračovaniach, ktoré nikdy nemohol natočiť

Tom Hardy mal hrať mladého Wolverina. Režisér X-Men: First Class hovorí o pokračovaniach, ktoré nikdy nemohol natočiť
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY TOM HARDY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Veľká škoda, že sa Vaughnove plány nezrealizovali.

Režisér Matthew Vaughn sa v nedávnom interview rozhovoril o tom, aké plány mal so sequelmi pre svoju komiksovku X-Men: First Class. Ako však povedal, štúdio s jeho nápadmi síce súhlasilo, ale ďalšími krokmi ich zároveň pochovalo. Takže talentovaný tvorca dal mutantom zbohom.

„Môj plán bol natočiť First Class, potom druhý film s mladým Wolverinom v 70. rokoch, aby sa chronologicky pokračovalo s tými postavami mojou verziou X-Men,“ povedal Vaughn. „A moje finále malo byť Days of the Future Past, kde by sa všetky postavy stretli pohromade.

Povedzme si úprimne, čo by bolo epickejšie, než priviesť Iana McKellena, Michaela Fassbendera, Patricka Stewarta a Jamesa McAvoya do jedného filmu?“

Matthew Vaughn prezradil svoje pôvodné plány s X-Men sériou. Rolu mladého Wolverina chcel zveriť Tomovi Hardymu
Matthew Vaughn prezradil svoje pôvodné plány s X-Men sériou. Rolu mladého Wolverina chcel zveriť Tomovi Hardymu Zdroj: 20th Century Fox

Vaughn ďalej dodal, že po tom, čo dokončil scenár pre Days of Future Past, uvažoval o tom, že rolu mladého Wolverina by si mohol zahrať Tom Hardy. V štúdiu 20th Century Fox síce s filmom súhlasili, ale podľa Vaughna to totálne pokazili tým, že ako ďalší v sérii natočili X-Men: Apocalypse.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? 10. júna 2023, 10:00

„Hollywood nerozumie postupnému budovaniu. Jeho šéfovia idú v aute 100 míľ za hodinu, pozerajú sa do spätného zrkadla a nechápu, prečo narazili,“ dodal Vaughn. Veľká škoda, že X-Men sága nešla podľa Vaughnových predstáv.

Hardy ako mladý Wolverine je totiž predstava, ktorá sa nám mimoriadne pozdáva. Apocalypse si odniesol pomerne vlažné kritiky a nadchádzajúci X-Men: Dark Phoenix sa rodil v obrovských bolestiach.

Doterajšie ukážky pritom zatiaľ o peckovom filme úplne nepresviedčajú. Po premiére si dajú mutanti oddych a čaká ich reštart, takže na Vaughnove plány už asi môžeme zabudnúť. Do našich kín sa Dark Phoenix dostane 6. júna (červen) 2019.



Zoznam najlepších filmov herca Tom Hardy nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia