Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 13:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Byť influencerkou je drina, práca nikdy nekončí.“ Austrálčanka obhajuje svoju kariéru na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Cassidy McGill sa pustila do kritikov instagramových influencerov.

Žiť ako influencer na sociálnych sieťach nie je ľahká práca, tvrdila Austrálčanka Cassidy McGill vo svojich stories na Instagrame. Influencerka získala popularitu najmä vďaka svojej účasti v reality show Love Island Australia a dnes sa môže pochváliť viac ako 250-tisíc followermi na sociálnej sieti, kde sa však na adresu známych tvárí často sype kritika.

Cassidy preto minulý týždeň ľuďom vysvetľovala, že sa okolo práce influencera vytvorila stigma. „Všetci si myslia, že zarábame obrovské prachy za to, že robíme úplné ho*vno, a je to jednoduché – nie je to jednoduché, naša práca nikdy nekončí a je na nás vyvíjaný veľký tlak,“ povedala v úvode, informoval The Independent.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CASSIDY (@cattcity),

Svojim fanúšikom objasňovala, že v bežnej práci máš prevažne jedného šéfa, ktorý pravidelne zhodnotí tvoj pracovný výkon, poskytne ti konštruktívnu kritiku a ty pokračuješ ďalej.

„Ja mám prakticky 260-tisíc šéfov, niekedy dokonca posúvam vaše šťastie a potreby pred to, čo by som v skutočnosti chcela pridať ja sama, pretože viem, čo sa vám páči. Je to drina, nikdy neprestáva, ale my ju robíme aj tak,“ dodala. Na záver vysvetlila, že je veľmi vďačná za všetky príležitosti, ktoré jej život influencera poskytuje, ale chce, aby ľudia chápali, čo všetko táto práca vyžaduje.

Domov
Zdieľať
Diskusia