Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 18:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Známy hotel v Jasnej bude zameraný len na dospelých. Lyžovačku a hory si s minimom detského kriku a plaču

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Demänovskej doline sa rozhodli pre odvážny krok.

V Jasnej sa rozhodli vydať novým smerom a jeden zo svojich hotelov premenia na takmer výhradne pre dospelých. Známy hotel Tri Studničky sa po šestnástich rokoch zmení na oázu pre dospelých, ktorí si tak v srdci Demänovskej doliny budú môcť vychutnať ničím nerušený relax.


Od 1.6.2019 sa Tri Studničky stanú prvým „adult-friendly“ hotelom v Nízkych Tatrách, pričom aj keď sú v zahraničí takéto hotely veľkým trendom, na Slovensku si na ich explozívny rozmach budeme musieť ešte počkať.

V hoteli Tri Studničky je cieľom dopriať dospelým oddych od detí, ktoré zvyčajne s rodinami všade cestujú a aj my si dokážeme predstaviť, že aj napriek nekonečnej rodičovskej láske raz každý zatúži po chvíli nerušeného horského odpočinku.

Verzia adult-friendly hotelu v Jasnej však neznamená, že deti doň nebudú mať prístup, no že sa k nim bude pristupovať ako k dospelým. Žiadne detské porcie, zľavy a ani animátori, čo by malo rodiny s deťmi presmerovať do iných hotelov.

Ako však Tatry Mountain Resorts priznávajú vo svojej tlačovej správe, hotel aktuálne ani nemá dostatočné kapacity, aby boli stopercentne spokojní klienti všetkých vekových kategórií.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Chýbajúce ihrisko či detský kútik sa tak rozhodli elegantne vyriešiť hotelom, kde detský krik či plač budeš počúvať omnoho menej. Ak teda túžiš po nerušenom oddychu v 4-hviezdičkovom hoteli na úpätí Nízkych Tatier, vieš, kam máš ísť.

Domov
Zdieľať
Diskusia