Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 10:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Robert Downey Jr. odmietal natočiť Iron Manove finálne slová určené Thanosovi. Kto ho presvedčil?

Robert Downey Jr. odmietal natočiť Iron Manove finálne slová určené Thanosovi. Kto ho presvedčil?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Famózna hláška nakoniec nemusela byť vôbec vo filme.

Článok bude obsahovať spoilery z Avengers: Endgame!

Po premiére očakávaného Endgame boli samozrejme tvorcovia zahrnutí množstvom otázok. Portál CinemaBlend sa v rámci nich nedávno zameral na záverečný súboj proti Thanosovi, kedy mocný záporák k hrdinom prehlásil vetu: „I am inevitable“. Filmári si dlhý čas lámali hlavu nad tým, ako má Tony Stark na tieto slová vlastne reagovať.

V hre malo byť hneď niekoľko možností, ale až v procese postprodukcie prišiel editor Jeff Ford so skvelým nápadom. Populárny boháč a génius Tony Stark by podľa jeho názoru mohol odpovedať vetou „I am Iron Man“.

Potrebujeme na to nejako odpovedať. Ako sa dá na to reagovať?“ premýšľal nad možnosťami v štúdiu režisér Joe Russo. V danom momente mal prísť Jeff Ford s hláškou I am Iron Man, na ktorú Anthony a Joe reagovali viac než pozitívne. „To musíme natočiť, určite to musíme natočiť,“ mal prejaviť svoje nadšenie Anthony.

Robertovi Downeymu Jr. ale spočiatku nebolo príliš po chuti, aby sa kvôli tejto vete vracal na takzvané pretáčky. „Neviem. Naozaj by som sa nerád vracal späť a znova sa dostal do toho emocionálneho stavu. Je to ťažké,“ mal sa Downey vyjadriť pri jednej večeri s tvorcami. Do natáčania danej scény zostávali už iba dva týždne, ale filmárom sa v daný večer pošťastilo.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Neďaleko od nich totiž sedel známy producent Joel Silver, ktorý je navyše Downeyho dobrým kamarátom. Keď započul ich rozhovor, ihneď sa rozhodol, že zmení Downeyho názor. „O čom to hovoríš Robert? To je tá najlepšia hláška akú som kedy počul. Musíš ju povedať! Musíš to spraviť!“ mal pred slávnym predstaviteľom Tonyho Starka prehlásiť jeho kamarát Joel Silver.

Viac o jednotlivých scénách z Avengers: Endgame a o skúsenostiach s hercami, ako Robert Downey Jr. či Scarlett Johansson, sme sa rozprávali aj s Čechom Pavlom Kacerlem, ktorý dlhé roky pracoval pre Marvel. Náš rozhovor nájdeš v tomto odkaze.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“We’re the Avengers. We gotta finish this.” See Marvel Studios’ #AvengersEndgame in theaters now. Get tickets: [link in bio]

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Entertainment (@marvel),

Domov
Zdieľať
Diskusia