Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2019, 22:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Divoký Sex Island so 100 prostitútkami a neobmedzenými drogami chystá letnú edíciu. Ako kráľ sa budeš cítiť neďaleko Las Vegas

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tentokrát sa udalosť presúva priamo do Las Vegas.

Minulý rok rezonoval na sociálnych sieťach divoký párty ostrov Sex Island, ktorý sa mal uskutočniť na bližšie nešpecifikovanom karibskom ostrove, kde nemajú dosah policajti ani colníci, ktorí by mohli celý priebeh akcie narušiť.

V médiách sa dokonca usmieval chlapec, ktorý mal vyhrať bezplatný lístok na ostrov a o pár dní neskôr sa objavila správa, že tam Brit naozaj stratil panenstvo. Odvtedy prešlo niekoľko mesiacov a Sex Island nepoľavuje vo svojich aktivitách.

Odporúčané
Sex Island bude mať pokračovanie. Ostrov plný drog a 100 prostitútok splní všetky ľudské fantázie ešte tento rok Sex Island bude mať pokračovanie. Ostrov plný drog a 100 prostitútok splní všetky ľudské fantázie ešte tento rok 26. decembra 2018, 20:37

Aj keď sa udalosť doteraz organizovala v Karibiku, aby bola dostatočne vzdialená od všetkých bezpečnostných zložiek, ktorým by sa prostitúcia a drogy nemuseli pozdávať, tentokrát sa presúva priamo do Spojených štátov amerických.

Ak máš záujem, vraj stačí zaplatiť len 6-tisíc dolárov a na 4 dni sa môžeš presunúť do raja a cítiť sa ako kráľ, čo sľubuje oficiálna stránka samotného eventu.

Základné pravidlá akcie sa nemenia. Lístky si môže kúpiť 50 hostí, pričom k dispozícii bude 100 dievčat, čo znamená, že si na začiatku vyberieš dve, ktoré ti budú plniť všetky priania po celý čas. Všetky dievčatá sa akcie podľa organizátorov zúčastňujú dobrovoľne.

Dokonca sa v pravidlách objavila správa, že si môžeš so sebou zobrať aj partnerku, ak by o to mala záujem, pričom organizátori chystajú jedno epické prekvapenie, ale zatiaľ o ňom nechceli prezradiť nič konkrétnejšie.

K dispozícii nebudú neobmedzené drogy, pretože legislatíva v USA je predsa len prísna, a tak sa hostia budú môcť spoľahnúť len na marihuanu, ktorá je v štáte Nevada legálna. Po pristatí v Las Vegas ťa pritom súkromným vrtuľníkom organizátori prepravia na miesto, kde sa bude všetko odohrávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia