Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. decembra 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Sex Island bude mať pokračovanie. Ostrov plný drog a 100 prostitútok splní všetky ľudské fantázie ešte tento rok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na neznámom karibskom ostrove sa udeje nespútané pokračovanie.

O Sex Islande teraz počúvame z každej strany. Šialená párty plná prostitúcie a drog na neznámom karibskom ostrove získala ohromnú popularitu po tom, čo sa naň dostal neplnoletý panic, ktorý o svoje panictvo následne takmer okamžite prišiel.

V skratke ide o štvordňové dobrodružstvo na utajenom mieste, kde si 50 mužov rozoberie 100 prostitútok a v tomto bode pravidlá končia. Dodáme, že je k dispozícii neobmedzený prísun drog a alkoholu a čiastka za celý zážitok sa šplhá na 5 300 €.

Sex Island sa koná raz ročne,  po tohtoročnom úspechu sa však organizátori rozhodli pre krok do nového smeru a už o pár dní sa udeje silvestrovská edícia. Od 31. decembra do 3. januára môžeš zažiť desiatky hodín so ženami podľa tvojho výberu, pričom nepôjde len o sex a kokaín, ale tiež kreatívne aktivity ako tenis hore bez či nahé párty.

Nechýbajú golfové ihrisko, jachta, vodné skútre či latinské krásky a organizátori kladú dôraz aj na bezpečnosť. Všetky dievčatá budú pred udalosťou lekársky testované a pozornosť je uprená aj na používanie kondómov. Ak chceš Nový rok privítať v nespútanom štýle, bež na web celého projektu a dozveď sa viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia