Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2019, 11:39
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vegánska spoločnosť ti zaplatí 5 000 € mesačne za cestovanie po celom svete. Stačí, ak budeš objavovať nové chute

ZAUJÍMAVOSTI VEGÁNSTVO
Uložiť Uložené

Objavovanie nových receptov znie mimoriadne lákavo.

Pokiaľ miluješ cestovanie, jedlo a nebojíš sa nových výziev, našli sme pre teba prácu snov. Britská spoločnosť Vibrant Vegan Co. aktuálne rozbieha svoj biznis prípravy jedla na základe predplatného, čo je pomerne nezvyčajný koncept. Vo svojej ponuke však chce mať chute z celého sveta a práve tu hrá úlohu nová pozícia.

Takzvaný Director of Taste bude mať za úlohu cestovať po celom svete a objavovať nové chute pre vegánsku spoločnosť. Samotní uchádzači vegánmi byť nemusia, no určite im to na pracovnom pohovore pomôže.

Vegánska spoločnosť ti zaplatí 5 000 € mesačne za cestovanie po celom svete. Stačí, ak budeš objavovať nové chute
Zdroj: unsplash

Cestovanie pozostáva zo 4-mesačných ciest a najbližšie sa „ochutnávač“ dostane napríklad do Číny, Turecka, Mexika, Japonska či Čile. Samozrejme, ubytovanie a všetky náklady sú hradené a nový zamestnanec navyše dostane fantastický plat približne 5 000 € mesačne – 50 000 britských libier ročne.

Musíš mať však aspoň trojročnú skúsenosť v gastro priemysle a samozrejme, nové recepty musia byť lákavé aj pre zákazníkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia