Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 12:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss bu*erant a Hafner feťák

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

P.A.T. chystá už o pár týždňov vydanie nového albumu, a tak naplno rozbieha promo.

V úvode bola na domácej rapovej scéne chvíľu nuda, no pomaly sa všetko rozbieha a vracia do starých napätých koľají. Okrem Separa a Strapa teraz prilieva aj Pouličný autor tónov, ktorý už skôr avizoval, že má v pláne vydať tretí štúdiový album. Pôjde o tretí projekt z jeho sólovej dielne za necelé tri roky a všetko nasvedčuje tomu, že sa tento bude od prvých dvoch výrazne líšiť. 

3UMF aj Franto boli skôr multižánrovými záležitosťami, kde chcel P.A.T. ukázať, že sa rozumie rôznym štýlom a dokáže rapovať aj produkovať hudbu na veľa spôsobov. Už teraz však vieme, že chystaný Revenant sa bude niesť v striktne rapovom duchu a jeho autor to dáva najavo veľmi jednoznačne. 

Dôkazom je aj najnovší príspevok na jeho Instagrame, ktorý by sme pokojne mohli kategorizovať ako agresívny. Svoju nahnevanosť na všetkých mimo svojich verných fanúšikov dáva najavo aj kapitálkami a vulgárnym slovníkom. Viac sprievodných slov zatiaľ nie je potrebných, prejdime na príspevok:

Ako si  si mal možnosť všimnúť, okrem toho, že si P.A.T. žije svoj sen, ho ešte hnevajú niektorí kolegovia zo scény. Vec je podľa neho zapredaný starý gec, Hafner feťák a ADiss so svojou crew sú buzeranti. Podľa všetkého toto nie je finálny zoznam interpretov, ktorým ešte člen Pozor Records venuje zopár riadkov, no minimálne  vieme, akým smerom sa bude uberať. 

K tomuto statusu sa už vyjadril aj samotný Vec, ktorý sa Pouličnému autorovi síce vysmial, no ešte sa pokúsil vysvetliť, čo znamená reklama a aký je jej súvis s komerciou. Zároveň dodáva, že je na spoluprácu s bankou hrdý a myslí si, že dopadla super. 

Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss buzerant a Hafner feťák
Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss buzerant a Hafner feťák

Podľa dostupných informácií sa ešte včera vyjadroval aj P.A.T., konkrétne ku Vecovi a Rádiohlavám, no tento záznam už, žiaľ, nie je dostupný na jeho Instagrame. Do komentárov nám napíš, čo si o prístupe Pouličného autora tónov myslíš a či sa tešíš na album. 

Domov
Zdieľať
Diskusia