Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2019, 20:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chlapec nechtiac zabil svoju rybičku, lebo sa s ňou chcel pomojkať. Mama ho našla s mŕtvym zvieratkom v ruke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Svoje domáce zvieratko miloval nadovšetko.

Maličký štvorročný Everett Hamlin si nešťastnou náhodou zlomil vlastné srdce, keď nechtiac zabil svoju rybičku. Chlapec si za niekoľko rokov, čo rybičku vlastnil, zvieratko obľúbil a chcel s ním tráviť všetok voľný čas.

Dal jej rovno meno Nemo, keďže domáce zvieratko mu učarovalo vďaka rovnomennému filmu, ale nedávno sa s ňou chcel pomojkať pred spaním. Siahol do akvária, rybku sa mu zrejme so šťastím podarilo chytiť a spokojný si ľahol do postele.

Nanešťastie, so svojím Nemom zaspal v ruke a keďže nerozumel tomu, že rybička bez vody neprežije, vysvetliť mu to musela až mama Tori, keď ho ráno prišla zobudiť. Everett zostal zo svojej chyby smutný, ale situáciu pochopil. Mame sľúbil, že ryby bude do ruky chytať už len na rybačke a inak sa bude držať bokom.

Na sociálnych sieťach si roztomilý chlapec vyslúžil desiatky tisíc lajkov a komentárov od ľudí z celého sveta. Rodičia mu už kúpili niekoľko nových rybičiek a chlapec sa zo svojej chyby poučil natoľko, že Nemovia snáď prežijú krajšie životy.

Domov
Zdieľať
Diskusia