Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 8:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem sa mýlil. Všetci chcú byť ako Lil Pump a Lil Wayne

HUDBA
Uložiť Uložené

Keď Eminem rozdávali dissy na každú stranu na albume Kamikaze, ušlo sa aj Lil Pumpovi za to, že imituje Lil Wayna. Teraz títo dvaja vydávajú spoločnú vec.

Keď robil Eminem v minulom roku rozruch s albumom Kamikaze, vlna kritiky sa ušla aj raperom novej vlny. Konkrétne dokonca menoval aj Lil Pumpa a vyčítal mu, že spoločne s ostatnými sú len imitáciami Lil Wayna. Išlo o skladbu The Ringer, kde si však množstvo výčitiek našli aj ďalší. 

Dnes sa však stalo niečo, čo určite ani samotný veterán z Detroitu nečakal. Sám Lil Wayne sa totiž objavuje na jednej zo skladieb z Lil Pumpovho druhého albumu, ktorý sa medzi fanúšikov dostáva práve dnes. Ich spoločná vec s názvom Be Like Me hneď dostáva aj sprievodný vizuál a my budeme zvedaví, či Eminem zareaguje. Predsa len, len pred pár desiatkami hodín si spomenul aj na Machine Gun Kellyho.

Obsah novinky asi nie je potrebné nikomu približovať. Čo sa týka nového albumu, ten dostáva titul Harverd Dropout a nájdeme na ňom 16 skladieb. Skoro polovicu sme však už mali možnosť počuť skôr.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia