Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 16:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix v marci vydá kvalitnejšiu verziu Expendables s mladšími hercami a napínavejšou akciou

Netflix v marci vydá kvalitnejšiu verziu Expendables s mladšími hercami a napínavejšou akciou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Poriadne nabité herecké zoskupenie zaútočí na drogové kartely už v marci.

Netflix vydáva jeden hit za druhým. Donedávna to platilo len pre seriály, ale aj ich filmová divízia si začína mydliť ruky a siahať aj po Oscaroch. A čo je pre nich dôležitejšie, dokážu zaujať milióny divákov. Podariť by sa im to mohlo aj v prípade akčného Triple Frontier od režiséra J. C. Chandora, ktorý sa dlhodobo venoval nakrúcaniu reklám a v roku 2011 debutoval s celovečernou snímkou Margin Call, kde sa v hlavných rolách objavili Kevin Spacey a Zachary Quinto. 

Ďalej sme od neho mohli vidieť dobrodružnú drámu All Is Lost (2013) s Robertom Redfordom a kriminálnu drámu A Most Violent Year (2013) s Oscarom Isaacom. Na scenári Triple Frontier okrem J. C. Chandora pracoval aj Mark Boal (Detroit, Zero Dark Thirty). Spoluprácu s Isaacom si chcel režisér zopakovať, a tak ho obsadil do hlavnej role spoločne s ďalšími špičkovými hercami.

Nový trailer


Po drogovom karteli pôjde spoločne s Charliem Hunnamom (King Arthur: Legend of the Sword), Benom Affleckom (Argo, The Town, Batman vs. Superman), Pedrom Pascalom (Game of Thrones, Narcos), Oscarom Isaacom (Ex Machina, nová trilógia Star Wars), Garrettom Hedlundom (Tron: Legacy, Mudbound) a ďalšími.

Ide o poriadne nabité herecké zoskupenie a my dúfame, že nepôjde len o dobre vyzerajúci, ale hlúpučký a klišoidný akčný thriller. Tie trailery predsa len neohúrili a osobne z toho mám zvláštne dojmy. Rád sa však nechám prekvapiť, a to už 13. marca, kedy bude snímka dostupná na Netflixe.

Špičkoví zabijaci vytvoria jednotku, ktorá sa pokúsi okradnúť Gabriela Martina Lorea (Reynaldo Gallegos), jedného z najväčších narkobarónov v Južnej Amerike. Niečo sa však pokašle, keďže jednali podľa neúplných informácií a navyše za sebou nechali viac tiel, ako plánovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia