Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2019, 12:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited a Bača sa vysmievajú Gogovi. Jeho hviezda vraj upadá

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Dlhoročný konflikt naberá na obrátkach. Explo a Bača prichádzajú s novými skutočnosťami, ktoré Goga stavajú do veľmi negatívneho svetla.

Pred pár dňami ožilo youtubové Slovensko známym konfliktom medzi Gogom a Explom, ktorý už trvá nejaký ten rok. Minimálne podľa čísel ide o dvoch najsledovanejších tvorcov na YouTube v našej krajine, takže sa, pochopiteľne, nájde veľa aj mladých ľudí zaujímajúcich sa o tento spor. 

Aj preto sme sa rozhodli venovať mu ešte jeden článok, v ktorom si povieme, ako to celé pokračuje, aby si mal prehľad. Predsa len, je veľmi pravdepodobné, že sa k týmto skutočnostiam ešte niekedy v budúcnosti budeme mať možnosť vrátiť a aspoň tak budeš mať pohromade krátke zhrnutie všetkého dôležitého. 

Na základe doterajších vyjadrení oboch strán je zároveň ešte možné, že sa dočkáme zaujímavého pokračovania. Spor totiž zašiel priďaleko hlavne vďaka včerajšiemu podcastu od Expla. V ňom venovali spoločne s Bačom Gogovi necelú pol hodinu, počas ktorej si z neho v prvom rade uťahovali, tvrdili, že jeho pomyselná hviezda upadá a pokúsili sa vysvetliť, čo sa vlastne stalo. 

Odporúčané
Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje? Gogo, Expl0ited a Bača obnovujú starý konflikt. Kto klame a kopíruje? 10. februára 2019, 15:12

Bača teda prezradil svoju perspektívu a poodhalil, čo sa pred tými viac ako dvoma rokmi stalo. Dozvedáme sa, že bol pôvodne Gogovým zamestnancom a pomáhal mu so strihom, resp. natáčaním, no nie všetko šlo podľa plánu. Keď sa mu podarilo dostať na vysnívanú školu, Gogo vraj nesúhlasil s tým, aby sa jej venoval na úkor jeho videí

Následne sa ešte malo stať niečo, čo však už Bača ďalej rozpitvávať nechcel. Všetko však podával tak, že ide o informácie, ktoré by sa Gogovi veľmi ťažko vysvetľovali a dokonca mu mohli poškodiť povesť. Bača ešte tvrdí, že mu mesiace každý deň vyvolával a chcel to s ním riešiť ešte vtedy, no Gogo ani raz nezdvihol telefón.

Ak bolo cieľom vzbudiť zvedavosť verejnosti, rozpútať diskusie a rozdeliť fanúšikov na dva, resp. tri tábory, tak sa to určite podarilo. Otázkou však ostáva, či by v prípade dospelých youtuberov so silou zasiahnuť stovky tisíc ľudí každou vetou nebol rozumnejší trochu zodpovednejší prístup z oboch strán. 

Chalani na podcaste ešte povedali, že sa veľmi radi s Gogom stretnú osobne, a tak budeme zvedaví, ako to ešte celé dopadne. 

Anketa:
Na koho strane si?
Gogo
Explo a Bača
Gogo
57 %
2074 Hlasov
Explo a Bača
43 %
1552 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia