Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 3:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix dal zelenú 2. sérii skvelého Sex Education

Netflix dal zelenú 2. sérii skvelého Sex Education
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Milovaná novinka od Netflixu sa po zásluhe dočká 2. série.

Dnešná novinka nie je žiadnym prekvapením. Netflix nakoniec vyhlásil, že ich novinku Sex Education si za prvé 4 týždne pozrelo vyše 40 miliónov divákov. Seriál si zamilovali diváci a odniesol si aj priazeň kritikov, takže v tomto prípade skutočne nebolo o čom. Zdá sa, že britské počiny sa na Netflixe slušne usádzajú a nás to teší, obzvlášť, keď patria k obsahovej špičke streamovacieho giganta. 

Druhá séria sa má začať natáčať na jar v Británii, takže sa jej premiéry na Netflixe môžeme dočkať buď koncom tohto roka, no skôr rátame so začiatkom toho ďalšieho. K pokračovaniu sa vráti kompletný kreatívny tím vrátane hercov, ako: Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison či Alistair Petrie. Bohužiaľ, žiadne ďalšie informácie známe nie sú. 

Ak stále váhaš, či dať seriálu šancu, vedz, že má len 8 dielov a aj podľa nášho redaktora Dančiho v žiadnom prípade nejde o stratu času. V recenzii udelil prvej sérii 8/10. Viacerí z nás sa na seriál už chystajú a zrejme by si tak mal učiniť aj ty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia