Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 9:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Protihráč neustále okopával Neymara, tak ho Brazílčan zosmiešnil famóznym trikom a posadil ho na trávnik

ŠPORT FUTBAL NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Neymar si nenechá skákať po hlave.

Francúzsky pohár nám včera priniesol zápas medzi PSG a Štrasburgom. Nebolo pochýb o tom, kto je v súboji favoritom, veď Parížania sa v sobotu výborne naladili vďaka zápasu s Guingampom, ktorému naložili 9 gólov a ani jeden neinkasovali.

Hetrikom sa zaskveli Mbappé aj Cavani, Neymar pridal dva góly  skóre uzatváral Meunier. PSG preto do zápasu so Štrasburgom vybehlo vo veľkom štýle. Už po štyroch minútach otváral skóre Cavani a napokon ho uzatváral v 80. minúte Di María. Parížania vďaka výsledku urobili dôležitý krok a zabezpečili si vynikajúcu pozíciu.

Pozornosť divákov na štadióne aj pri televíznych obrazovkách však na seba pritiahol Neymar. Krátko po polčase sa dostal do menšieho konfliktu so záložníkom Štrasburgu Moatazom Zemzemim, ktorý ho v krátkom časovom slede viackrát nepríjemne okopával. Rozhodca mu za kopance mohol pokojne dať aj žltú kartu, ale nestalo sa tak a Neymar cítil, že sa potrebuje pomstiť.

O pár sekúnd neskôr sa preto postavil s loptou priamo pred Zemzemiho, prehodil mu ju parádnym trikom ponad hlavu a posadil ho na trávnik. Následne vystrelil, pričom strela nemierila ďaleko od brány a keby skončila v sieti, záložník Štrasburgu by mal tento moment na tanieri zrejme ešte mimoriadne dlho.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Nanešťastie, Neymar sa v priebehu zápasu zranil a musel byť vystriedaný, čo sa nezaobišlo bez sĺz. Sezóna sa práve dostáva do kritickej fázy, vracajú sa zápasy Ligy majstrov a Brazílčan sa bude musieť dať rýchlo dokopy, aby si obnovené zranenie čo najrýchlejšie vyliečil.

Domov
Zdieľať
Diskusia