Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 8:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo dissuje youtuberov, Česko má prvý genderový konflikt v roku 2019

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Freshnews pre teba pripravujeme každú nedeľu aj stredu od 18:00 a dnešok nie je výnimkou.

Aj v roku 2019 ťa budeme pravidelne zásobovať novinkami prostredníctvom videí, pričom prvé tohtoročné Freshnews si môžeš pripomenúť tu. Samozrejme, pokračujeme aj pravidelnou dávkou noviniek z českej produkcie, a tak ako každú stredu, aj dnes od 18:00 nájdeš na našom oficiálnom YouTube kanáli porciu najzaujímavejších udalostí za posledných pár dní. 

Tentokrát ťa nimi prevedie dvojica Andrejka a Martin, ktorí si pripravili informácie z hudby, filmov, technológií a tiež zopár aktualít z domova. Už tradične nechýbala aj aspoň malá dávka kontroverzie. Zároveň platí, že ak ťa niečo z videa zaujalo, v jeho popise nájdeš link na článok, keďže sme všetko vopred podrobne spracovali v textovej verzii. 

Na záver máme pre teba pripravenú ešte krátku reportáž z výstavy Jamesa Colea. Tá dostáva názov Květy zla a ukazuje nám malý pohľad do raperovej hlavy. Jeho diela si môžeš ešte pár dní vychutnať v pražskom Vnitrobloku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia