Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. januára 2019, 17:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kto z Naked Bananas vytrieskal Bašku? (Interhejty)

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba ďalší diel obľúbeného seriálu, v rámci ktorého chalani z Naked Bananas čítali negatívne komentáre na svoju tvorbu.

V našom seriáli Interhejty sa už vystriedalo veľa známych ľudí, pričom okrem raperov a stand-up komikov sme sa rozhodli rozšíriť portfólio o ďalšie povolania, ktorých tvorba sa dá sledovať na YouTube. Samotný koncept je založený na tom, že vopred vyberieme zopár negatívnych, tupých či vtipných komentárov a následne ich konfrontujeme s hosťami. 

Tí vopred nevedia, čo ich vlastné čaká, takže máme možnosť vidieť bezprostredné reakcie. Vďaka nim sa aspoň dozvieš, ako tvoj obľúbený influencer reaguje na kritiku. Tentokrát sme zalovili v youtuberských vodách a pozvali chalanov z Naked Bananas, ktorí prišli v plnej zostave a svojej povesti neostali nič dlžní. 

Nebáli sa úprimnosti, vysmiali každého, kto si to zaslúžil a zopár vecí uviedli na pravú mieru. Aj keď možno ironicky. Viac už ale v najnovšom pokračovaní Interhejtov, ktoré budú v roku 2019 vychádzať ešte pravidelnejšie. Pokojne nám do komentárov napíš, koho by si chcel vidieť v nasledujúcich dieloch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia