Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2018, 14:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo skrečuje, Samey prezrádza, čo pije. Ako vyzerá deň so Zayom a zvyškom Haha Crew v Košiciach?

HUDBA ZAYO
Uložiť Uložené

Seriál One Day With od FCK THEM má ďalšie pokračovanie. Tentokrát je hlavným hosťom Zayo.

Seriál One Day With v podaní chalanov z FCK THEM už má za sebou veľa zaujímavých dielov a vďaka selekcii hostí sa každý teší obrovskej pozornosti. Tentokrát sa v hlavnej úlohe predstavuje jeden z členov Haha Crew – Zayo. Ten prednedávnom vydal svoj debutový projekt Navždy Mladý, vďaka čomu to okolo neho pochopiteľne žije o niečo viac.

Jeden deň s tretinou košickej skupiny mapuje, ako to vyzerá, keď chalani hrajú vo svojom rodnom meste, konkrétne v ikonickom klube Colloseum. Najprv nám Zayo porozprával o tom, ako vznikal album, kedy na ňom začal pracovať a kto mu s ním pomáhal, a neskôr sa presúva na zvukovku do koncertného priestoru. 

Okrem hlavného aktéra sa vo videu objavujú aj Samo a Dalyb. Výsledok ťa má v prvom rade pobaviť a ukázať pozadie fungovania Haha Crew. Budeš počuť typický košický žargón, takže je možné, že ti zopár slov ujde, no aj napriek tomu sa určite zabavíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia